Astrix drives av et litiumbatteri med tilhørende hurtigkobler og lader. Fulladet leverer batteriet en fraktdistanse på rundt 24km (beregnet med snittlast på 80kg).

Astrix har en elektrisk brems som assisterer automatisk i bratte nedoverbakker - en bremsefunksjon som samtidig lader batteriet. Trillebåren er også utstyrt med revers. Lader følger med trillebår.

Sjekk gjerne ut ekstrautstyret som selges til trillebåren ved å trykke på lenken nedenfor. Store bakhjul passer perfekt dersom trillebåren skal brukes i grus og terreng. Tømmerkassen er et ypperlig ekstrautstyr for deg som frakter trevirke eller annet langt materiale med trillebåren. Kan brukes uten strøm, den er da  som en vanlig trillebår, kun 30 kg.

Trillebåren blir levert flatpakket. Skraper og små skader på lakk og lastekasse kan dessverre forekomme under transport.

Forklaring av fraktmetoder

Trillebåren sendes med "fast frakt". Dette betyr at trillebåren sendes som eget kolli (klimanøytral servicepakke), og må hentes på postkontor/post i butikk. Dersom man ønsker et annet leveringsalternativ (På døren eller Stykk og parti-gods) velger man å sende ordren som en forespørsel, og skriver i kommentarfeltet ønsket leveringsalternativ.  Lavere tyngdepunkt en konkurentene, veldig lettkjørt med og uten bruk av batteri.

Ved bestilling av ekstrautstyr (bakhjul, tømmerkasse o.l.) vil disse oppgis med egen fraktpris, da dette sendes som eget kolli. Da kan man velge ønsket leveringsmetode for kun dette kolliet (gjelder ikke trillebåren). 

https://www.utemiljonytt.no/fiks-jobben-alene-med-elektrisk-trillebar/

https://www.at.no/artikler/lanserer-elektrisk-trillebar/488863 

http://nyteknikk.no/Elektrisk-trillebar-forenkler-hagearbeidet

Forhandlere ønskes.
10 stykk, pris 40.000 + mva. Firma, bedrifter, hyttelag, foreniger, klubber mm.

For mer informasjon kontakt Lars Erik

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader