Astrix drives av et litiumbatteri med tilhørende hurtigkobler og lader. Fulladet leverer batteriet en fraktdistanse på rundt 24km (beregnet med snittlast på 80kg). Den har en elektrisk brems som assisterer automatisk i bratte nedoverbakker - en bremsefunksjon som samtidig lader batteriet. Denne bremsen kan være noe i det kraftigste laget, slik at man må enten gi litt gass når man skal ned en bakke, eventuelt skru av strømmen til trillebåren. Trillebåren har også en elektronisk parkeringsbrems EBS, som stanser trillebåren helt, og den er utstyrt med revers. Lader følger med. Trillebåren blir levert flatpakket. Skraper og skader på lakk og lastekasse kan dessverre forekomme under transport.

Den er testet med 154kg nyttelast i en asfaltert bakke med stigning 17,6% (ca. 10 grader), og klarte selv å klatre opp bakken, uten fysisk hjelp fra operatør.

Tømmerkassen og de store oransje bakhjulene som vises på enkelte bilder er tilleggsutstyr. Disse finner man under fanen "Tilbehør". 

Trillebåren blir levert til nærmeste postkontor/post i butikk. Tilbehør/reservedeler som bestilles utenom får en egen fraktpris. Ønsker man trillebåren levert med fraktalternativ "På Døren" eller "Stykk- og partigods", vennligst send bestillingen som en forespørsel og skriv ønsket leveringsalternativ som en kommentar.

For mer informasjon kontakt Thomas A Røed

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader