-15 %

Et felles samslingspunkt styrker følelsen om tilhørighet, og skaper identitet. Et uterom ved f.eks leilighetsbygg bør stimulere både barn, ungdommer, voksne og eldre til fysisk aktivitet. Hva er vell bedre en et grønt området, som trenger minimalt med vedlikehold? Her kan en invitere til lek og moro, i tilegg til å sette opp benker og sosiale sittegrupper. 

Gresset har en høyde på 15-17mm. Det er produsert i Europa, og er av svært god kvalitet! God drening, som gjør at det raskt tørker opp. Det er i tillegg av høykvalitets UV-bestandig materialet som gjør at fargen vil holde seg pen over lang tid! 

Dersom man skal skjøte sammen to eller flere stykker kunstgress må man bestille tape som legges under kunstgresset. For å få finest mulig skjøter, anbefaler vi å kappe 1cm av fabrikkskjøten bort på sidene som møtes. Den tunge baksiden gjør at gresset forblir på plass, gresset er lett å kapppe i ønsket mål og størrelser ved bruk av en stanly kniv.

Det anbefales å bruke sandinnfyll for å tilfører gresset vekt, som igjen er med på å stabilisere. Vi bruker tørr fugesand, pga. fraktpriser anbefaler vi å kjøpe inn sand selv. Sanden støtter opp gressfiberne og gir kunstgresset et mer robust og bedre utseende. Bruk cirka 5 kg fugesand for hver kvadratmeter.

Gresset leveres i bredder på 2 eller 4 meter. Vi selger kun hele ruller.

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader