Kunstgresset Hervik passer perfekt til dere som ønsker at uteområdet skal ha det lille ekstra. Tenk å alltid ha vellstelt plen, men uten vedlikehold og ekstraarbeid!  

Gresset har en høyde på 40-42mm og er C-formet. At gresset er C-formet gjør det mer motstandsdyktig, samt at det ligner mer på naturlig gress. Gresset er produsert i Europa, og er av svært god kvalitet.

Gresset har god drenering, som gjør at det tørker raskt opp etter regnskyll, og er av høykvalitets UV-bestandig materiale. Gresset er lett å kapppe i ønsket mål og størrelser ved bruk av en stanly kniv. Det anbefales å bruke sandinnfyll for å tilføre vekt, som igjen er med på å stabilisere. Vi bruker tørr fugesand. Pga. fraktpriser anbefaler vi å kjøpe inn sand selv. Sanden støtter opp gressfiberne og gir kunstgresset et mer robust og bedre utseende. Bruk cirka 5 kg fugesand for hver kvadratmeter. Dersom man skal skjøte sammen to eller flere stykker kunstgress må man bestille tape som legges under kunstgresset. For å få finest mulig skjøter, anbefaler vi å kappe 1cm av fabrikkskjøten bort på sidene som møtes. Gress monteres med gress stråene samme vei, om ikke vil det kunne bli fargeforskjell. 

Matten er opptil 30% lettere enn tidligere modeller og er nå produsert i resirkulerbart materiale uten at det går ut over kvaliteten. 

Gresset leveres i bredder på 2 eller 4 meter, og en lengde på 25 meter. Vi selger kun hele ruller.

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader