Tilhengermontert vedmaskin leveres med samtlige funksjoner hydraulisk styrt ved hjelp av en joystick. Dette gjelder mateband, stokkeholder, sverdfunksjon, justering av kniv og transportband. Trykket til sagen kan justeres med akkumulatoren. Vedmaskinen har en kraftig kløyvesylinder med hele 30 tonns trykk. Den leveres også standard med 27 HK Honda motor. 24" Sverd og kjede. Hydraulisk mateband er 190 cm og transportband er 350 cm. Bredden på transportbandet er 40 cm.

Transportbandet løftes og senkes med vinsj, har sving og kan låses i tre posisjoner. Dette gjør at du kan fylle tre sekker i en oppstilling. Lengden på veden kan stilles inn etter ønske, fra 30 til 60 cm. Vedmaskinen har EL-start og egen tank for sagkjedeolje som rommer 5L. Maskinen leveres med 2 års fabrikkgaranti. (Gjelder ikke slitedeler).

Maskinen er montert og testet i Norge. Motor- og hydraulikkolje er påfylt og maskinen er klar for bruk. Kjedeolje er ikke inkludert.

Med denne vedmaskinen produserer du i området 4m³ per time. Dette er kun en estimering, og det innbærer gjerne at det er flere som jobber i produksjonen.

Gran XL er beregnet for stokker som er over Ø30. Maskinen vil gå saktere å bruke enn de andre vedmaskinene vi har på grunn av at den er beregnet på større virke.

For mer informasjon kontakt Thomas Kallevik

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader