Utsolgt

Horisontalfresen er et økonomisk alternativ som gjør det enklere for deg å utføre overfladisk jordfornying og vedlikehold av både små og større grøntarealer. 

Den horisontale jordfresen et godt dokumentert redskap til fornying av eng direkte i stubben etter brakking, samt til harving etter pløying. Med teknikken til horisontalfresen, vil du få et utmerket såbed for alle typer gressarter, samtidig som du unngår å grave opp stein til overflaten. Dette er fordi knivene i fresen beveger seg i en spiral, som istedenfor å trekke dem opp, vil forflytte dem i det samme jordlaget som de ligger i. En arbeidsdybde på 15 cm er vanligvis tilstrekkelig når man freser like etter brakking, men maskinen har likevel en maksimumsdybde på 23 cm dersom man skal gjøre et mer omfattende jordarbeid. 

Vi anbefaler spesielt denne horisontalfresen til bruk etter brakking med eksempelvis Glyfosat, eller der en har høstpløyd jorda på forhånd. På denne måten vil du kunne nedbryte det gamle rotsystemet, og gjøre rom for en sunnere og bedre gressvekst. 

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader