Prisen er for selve elementet, stolper må bestilles utenom. 
Vinylen er ikke resirkulert, noe som gir god kvalitet og lang levetid. Weegjerdet er gjennomfarget, og vil derfor ikke falme eller gulne over tid. Det er vedlikeholdsfritt. Vi anbefaler likevell at en spyler over gjerdet både vår og høst. Bruk gjerne bilshampo som inneholder bonevoks. Får man områder hvor skitt sitter ekstra godt, kan man bruke svamp. Når det kommer til montering er dette noe våre kunder ordner selv, rett og slett fordi monteringen er enkel.

Vi leverer kraftige aluminiumsbraketter i gjerdestolpene som ikke ruster. Det er aluminiumsprofil i nedre vange for å motvirke sig. Elementene er 180 cm brede og 95 cm høye. Gjerdet kan brukes som rekkverk der nivåforskjeller til terrenget eller underliggende plan er mindre enn 3,0m. Nivåforskjellen måles fra overkant dekke.

For å finne pris må en finne ut hvor mange gjerdeelement, stolper, topper og kranser en trenger. For å forenkle det litt kan en ta utgangspunkt i meterprisen 767,- inkl mva. (Prisen er beregnet ut fra en seksjon(180cm) inkludert stolpe m/topp og krans). 767 x antall meter du skal ha gjerde på =  Ca pris (uten frakt). 

Vi har solgt dem siden 2012 og har bare gode tilbakemeldinger. Etterspørselen øker stadig, og ved inngangen til januar 2023 har vi solgt over 57.000 meter med gjerde til fornøyde kunder. Vi direkte importerer PVC produkter, og tilbyr markedets beste priser på våre produkter. Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Ønsker du et komplett pristilbud på Weegjerdet? 
For å raskest mulig kunne gi deg et komplett pristilbud trenger vi følgende informasjon:

- Tydelig skisse, med mål.
- Fullt navn.
- Leveringsadresse.
- Postnummer og sted.
- Mobilnummer og E-post.

Dette sendes til [email protected]
Se prisforespørselskjemaet her

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader