Denne batteridrevne minigraveren er utviklet for norske forhold - noe som betyr kort hekk, solid bakkeklaring og en førerplass med gode arbeidsforhold. Den har stor driftssikkerhet og er enkel å vedlikeholde.

Gravemaskinen er 1.2 tonn og batteridreven. Det 48V/200A store litiumbatteriet gir en effekt på opp til 6kW og en gravekraft på 9,7 kN. Med en brukertid på opptil seks timer er RWX  1.2 Electric rigget for å håndtere opp til 6 timer driftstid i feltet. Det tar ca. 10 timer å fullade et tomt batteri, avhengig av temperaturen.

Flere elektriske fordeler

Fordelene med mindre, elektriske gravemaskiner er mange. RWX 1.2 Electric kan enkelt manøvreres innendørs, samtidig som man slipper skjemmende eksos og utlufting i trange rom.Støynivået er dessuten minimalt, noe som gjør at arbeid i bygårder eller i nærheten av kontorer ikke byr på utfordringer. RWX 1.2 Electric leveres med standard hammerhydraulikk, mekanisk hurtigkobling og grave skuffe. Klimaregnskap blir også viktigere for mange bedrifter, og her kan elektriske gravemaskiner bidra til bedre utslippstall.

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader