Denne elektriske trallen har en 180watt motor og veldig driftssikker girløsning som gjør at du har mye kraft fremover, og samtidig har god batteritid.

Du har tilgang til å justere hastighet, sjekke batteritid, nødstopp og fløyte på toppen av styrestangen. Utrolig kjekk elektrisk tralle som kan frakte det meste du trenger. Med denne kan du transportere europaller, ved, handlevarer, tønner, vann osv.Ett veldig allsidig verktøy om du trenger å flytte på diverse ting.

Nøkkelinformasjon: 

  • 400kg Nyttelast 
  • 400 watt motor 
  • Mulighet til å brukes som tradisjonell tralle uten el-motor 
  • Plass til europalle i bredden 
  • Mulighet til å justere hastighet

Det er en fin og lav høyde på trallen slik at du enkelt kan løfte ting oppå den. Overflaten har ruglete mønster slik at det du frakter ikke faller av, i tillegg kan du montere sikkerhetsbøyler slik at varer er ekstra sikret. Disse bøylene kan du selv justere avstanden på om ønskelig. Bøyelen følger med i prisen.

Under trallen er det montert en spake som frigjør hjulene fra den elektriske motoren slik at du kan bruke den elektriske trallen som en tradisjonell tralle. Den vil da rulle lett frem og tilbake uten hjelp eller motstand fra den elektriske motoren.

Asterix serien vår benytter seg av samme batterihus og samme batteri.

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader