-25 %

Miljøvennlig luftrenser med bambuskull, kullet trekker til seg og suger opp vond lukt og fukt. Kan brukes på steder som baderom, kjøkken, bagasje, skittentøyskurv, garderobeskap, bil, caravan, kjøleskap, sko, boksehansker og i treningsbagen. Fjerner røyklukt i bil. Det er dokumentert at bambuskull reduserer skadelige kjemikalier, inkludert gasser fra formaldehyd, ammoniakk, benzen, bakterier og kloroform som slippes ut fra saker og ting som maling, tepper, luftfrisknere, kjemiske rengjøringsmidler, gummi og plast. Kullet er 100% naturlig, duft- og giftfritt.

Strukturen i kull bidrar til at det samlet har en enorm overflate hvor luftpartikler og vannmolekyler kan sette seg fast. Når luften passerer gjennom porene i kullet, blir lukt, allergener og bakterier i luften fanget på overflaten, noe som igjen renser luften. Det er derfor Bambuskull trekker til seg lukt og fuktighet.

Posene kan brukes om og om igjen i opptil et år, men når kullet er mettet trenger posen å luftes og tørkes. Dette gjør du enkelt en gang pr. mnd. ca. en time pr. gang. Da legger du posen i solen, gjerne utendørs om det er varmt eller foran (ikke for nært) en varmeovn/peis. Posene er gjenvinningsbare, og kan gå tilbake til naturen som gjødsel i hagen eller til planter i hjemmet.

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader