Grinde kunstgress har vært vår bestselger i flere år og er et absolutt topp-produkt, gresset leveres i bredder på 2 eller 4 meter og en lengder på 25 meter. Vi selger kun hele ruller.

Perfekt for sport, lek og landskap. Er slitesterkt, mykt, tett og dempende med krøllfiber i bunn. Gresset har god drenering, som gjør at det tørker raskt opp etter regnskyll og er av høykvalitets UV-bestandig materiale.

Velegnet for hage, hagestue, terrasse, balkong, veranda, bassengområde, parkanlegg og fellesområder. 

Den tunge baksiden gjør at gresset forblir på plass, gresset er lett å kapppe i ønsket mål og størrelser ved bruk at en stanly kniv.

Det anbefales å bruke sandinnfyll for å tilfører gresset vekt, som igjen er med på å stabilisere. Vi bruker tørr fugesand, pga. fraktpriser anbefaler vi å kjøpe inn sand selv. Sanden støtter opp gressfiberne og gir kunstgresset et mer robust og bedre utseende. Bruk cirka 5 kg fugesand for hver kvadratmeter.

Dersom man skal skjøte sammen to eller flere stykker kunstgress må man bestille tape som legges under kunstgresset. For å få finest mulig skjøter, anbefaler vi å kappe 1cm av fabrikkskjøten bort på sidene som møtes.

Dtex 7800.

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader