Hva gjør lampen så bra?
HC60 er en fleksibel hodelykt som dekker de fleste behov. Hodelykten har en lysstyrke på 1000 lumen og hele 5 lysnivåer slik at du kan regulere lysstyrken fra 1 lumen til full styrke på 1000 lumen. HC60 er også en rimelig lett hodelykt med en vekt på 146 gram med batteri. Det medfølger et 3400 mAh oppladbart 18650 batteri som gir 1 time med batteritid med full lysstyrke, eller inntil 680 timer på 1 lumen. HC60 er oppladbar med USB kabel og lades enkelt direkte på lykten.

Ypperlig lysbilde
HC60 har et perfekt lysbilde for de fleste bruksområder. Lysbildet kombinerer god bredde og en relativt bred spot midt i lyset. Dette er ypperlig for blant annet tur i mørket eller jogging, men også kjempe bra for generelt fritidsbruk eller på verksted. Lyset hjelper med detaljer umiddelbart foran deg og spot lysbildet hjelper med å løfte blikket og få god oversikt langt frem.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Nitecore HC60 hodelykt med hodestropp, 1 stk 3400 mAh batteri, micro-USB-lader og ekstra pakninger.

Nitecore er en av verdens største og ledende produsenter av LED lommelykter, hodelykter, oppladbare batterier og batteriladere og er spesielt kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Produktene oser av kvalitet og Nitecore er et premiummerke uten sidestykke. Alle lommelyktene og hodelyktene leveres med hele 5 års garanti.

For mer informasjon kontakt Geir Leknes

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader