Produsert i Korea.

Varmeren slipper ikke ut ubehagelig eller synlig røyk, alt forbrenes i katalysator.

Fyring med denne som buker diesel , blir samme pris som å bruke strøm til oppvarming.

Still inn ønsket tempratur i rom, termostat sørger for jevn og god varme.

TKH-130 varmeren går på blant annet Neste MY biodiesel som fremstilles av matrester, samt på vanlig diesel og fyringsolje.

Dieselvarmeren er meget rimelig i drift. På full effekt bruker varmeren bare en drøy liter brensel per time. Dersom stedet som skal varmes opp, er en vanlig isolert hall på 500 kubikkmeter, utetemperaturen ligger på 0 grader, og innetemperaturen skal ligge på +15 grader, bruker TKH-130  ca. 2,5–3 liter brensel per døgn.

Denne infrarøde varmeren har ingen vifte. IR-strålingen som apparatet genererer, varmer opp flater, ikke luft. Den infrarøde varmen fordeles jevnt i alle retninger og er behagelig selv når man befinner seg i nærheten av apparatet. Den infrarøde varmen som TKH-130  genererer, fordeles jevnere enn varmen fra en vifte, også i større lokaler.

TKH-130 -varmeren har 12 ulike sikkerhetssystemer og er dermed meget sikker. Varmen som apparatet utstråler, er ikke brennhet, og selve apparatet blir heller ikke glovarmt.

Apparatet er også meget enkelt å sette i drift, ettersom det ikke må fastmonteres. Varmeren er utstyrt med hjul som gjør den enkel å flytte på. TKH-130  er meget stillegående – støynivået er bare på 48 dB.

Det er et bra alternativ for en effektiv og behagelig oppvarming. Varmeren kan for eksempel brukes i/på industrihaller, verksteder, maskinrom, garasjer, haller, lakkeringsverksteder, pauserom, servicebiler, messer og arrangementer, telt og byggeplasser.

TKH-130 -varmeren leveres med ett års fabrikkgaranti. 

 

For mer informasjon kontakt Geir Leknes

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader