AGN Twin Axle er en beitepusser som er tilpasset hurtigkoblingsrammer. Det dobble akslingsoppsettet gjør at fremste aksling står i samme posisjon ved utsving av klippehodet. Maskinen svinger dermed bak koblings ramme slik at ikke aksling kommer i klem med hurtigkoblinger som for eksempel A-ramme eller HMV ramme montert. På ordinære AGN maskiner går pto aksling helt fra traktor og til klippehode. Dermed trengs det mer sving plass mellom trekkstangs fester, slik at aksling ikke kommer i klemfare.

Denne beitepusseren er godt egnet til kantslått langs veg, men også til pussing av jordkant og beite. Den leveres med smidde slegger av god kvalitet og er utstyrt med slagjern på 1100g som kan slå gress og kvister opp til 50mm tykkelse. Maskinen har stor valse og rulle som gjør at den følger terrenget utmerket. Den er utstyrt med utløserventil for å hindre skader ved påkjørsel, og slangebruddsventil som hindrer at maskinen faller ned ved brudd på slangen. For enda bedre sikkerhet har maskinen nå 2 stk pilotsikkerhetsventiler. Strupeventil er montert for å enklere justere inn riktig hastighet. Maskinen er produsert for hardt bruk og anbefales til jordbruk /kommunalt bruk. Beitepusseren er godt sammenlignbar med markedsledende maskiner.

Alle modeller fra 2020 i AGN/F serien fra Hanmey er utstyrt med fjærdempere på utsvingsarm. Dette for å dempe slag i maskinen og for å gi deg en mykere kjøreopplevelse.

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader