Gresset leveres i bredder på 2 eller 4 meter og en lengder på 25 meter. Vi selger kun hele ruller.

De fleste gressene på markedet i dag ser perfekt ut, og derfor kunstig. I Deluxe kolleksjonen har gresset et tilfeldig og villere utseende, for at det skal se mer realistisk ut. Gresset er produsert i Europa, og er av svært god kvalitet. Passer til deg med høye krav til utseende og ytelse. 

Perfekt for private og offentlige hager, lekeområder, grøntareale eller terrasser. Er slitesterkt, mykt, tett og dempende med krøllfiber i bunn. Gresset har god drenering, som gjør at det tørker raskt opp etter regnskyll og er av høykvalitets UV-bestandig materiale.

Den tunge baksiden gjør at gresset forblir på plass, gresset er lett å kapppe i ønsket mål og størrelser ved bruk at en stanly kniv.

Det anbefales å bruke sandinnfyll for å tilfører gresset vekt, som igjen er med på å stabilisere. Vi bruker tørr fugesand, pga. fraktpriser anbefaler vi å kjøpe inn sand selv. Sanden støtter opp gressfiberne og gir kunstgresset et mer robust og bedre utseende. Bruk cirka 5 kg fugesand for hver kvadratmeter.

Dersom man skal skjøte sammen to eller flere stykker kunstgress må man bestille tape som legges under kunstgresset. For å få finest mulig skjøter, anbefaler vi å kappe 1cm av fabrikkskjøten bort på sidene som møtes.

Dtex 13300.

For mer informasjon kontakt Vivian Wee

Andre kunder kjøpte også disse


Finn fraktkostnader